Blok content met afbeelding

FAQ: Refrigerators & Freezers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec condimentum, augue eu euismod finibus, nisi nulla cursus magna, id ullamcorper eros augue quis sem. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum consequat finibus vulputate. In ac ligula sit amet sem cursus laoreet sit.

 • Klokje van fornuis van Fahrenheit naar Celsius

  Kies een stand met de keuzeschakelaar.
  Kies een temperatuur. Het is belangrijk dat de temperatuur op het display knippert. Draai de temperatuurknop anders omhoog of omlaag.
  Houdt de temperatuurknop ingedrukt tot hij piept, de temperatuur wisselt dan van F naar C of andersom.

 • Koel- en/of vrieskast koelt niet goed

  Het niet goed koelen van de koel- en/of vrieskast kan meerdere oorzaken hebben:

  1. De koelkast is te vol beladen. Is er voldoende ruimte aanwezig aan de achterzijde van de koelkast? Zo niet, zorg ervoor dat de koelkast minder beladen is.
  2. De koelkast/vriezer heeft onvoldoende ventilatie: Is er een ventilatierooster aanwezig in de plint van de keuken en bovenop de kast die voor extra lucht moet zorgen? Zo niet, neem eventueel contact op met de keukenspeciaalzaak voor oplossingen.
  3. Het vriesgedeelte is dichtgevroren. Oplossing: ontdooi de koelkast. Schakel de koelkast of vriezer uit en houdt beide deuren geopend totdat de ijsvorming  volledig verdwenen is.

 • Wat houdt klimaatklasse precies in?

  De klimaatklasse van een koel- of vrieskast geeft aan voor welke omgevingstemperaturen het apparaat geproduceerd is. Er zijn 4 klimaatklassen, die afzonderlijk of in combinatie bij de diverse uitvoeringen vermeld kunnen staan:

  • SN = omgevingstemperatuur van 10°C tot 32°C
  • N = omgevingstemperatuur van 16°C tot 32°C
  • ST = omgevingstemperatuur van 16°C tot 38°C
  • T = omgevingstemperatuur van 16°C tot 43°C

Heeft u nog vragen of staat uw vraag er niet bij, schroom dan niet om contact op te nemen via het contact formulier